27, 28 i 29 de setembre a Barcelona: un cap de setmana molt innovador, amb motor i solidaritat

Mantenlo todo bajo control y asegúrate de no perderte nada, aquí encontrarás todos los horarios de un fin de semana inolvidable.

  • El Festival de la Velocidad de Barcelona-Legado María de Villota, amb totes les seves novetats, es perfila en l’horitzó del mes de setembre
  • L’espectacle de la competició s’associa a moltíssimes activitats, totes incloses en el preu de l’entrada
  • El desenllaç de la millor competició de cotxes Gran Turisme a nivell mundial, les Blancpain GT Series, augura una cursa emocionant
Festival de la Velocidad de Barcelona 2018

L’edició 2019 del Festival de la Velocidad de Barcelona-Legado María de Villota ve carregada de novetats, la més important és precisament la seva associació amb el Legado María de Villota que involucra la competició en les causes solidàries que aquesta generosa pilot defensava. Els aficionats i el públic en general poden col·laborar en comprar la seva entrada aportant a partir d’1€ al programa Primera Estrella creat per la mateixa María. A més, tots els que vinguin a compartir l’univers Blancpain GT Series podran assistir a un sopar benèfic organitzat en la mateixa recta del circuit, el dijous 26 de setembre, els beneficis del qual aniran destinats íntegrament a la Fundación Carolina Díez Mahou.

A Barcelona tindrem l’oportunitat de veure per primera vegada a cotxes de la categoria GT2 en el marc del GT Sports Club de la categoria amateur. Fins ara reservada als GT3, aquesta cursa plena de gentleman driver integrarà els GT2 limitats a 700 CV i amb poca càrrega aerodinàmica. Serà un primer assaig, una prova abans que l’any vinent els GT2 participin en els campionats amateur d’Europa, Amèrica i Àsia. Ara com ara Porsche, amb el 911 GT2 RS Clubsport, i Audi, amb el R8 LMS GT2, estan llestos per a aquest nou camí encara que un tercer constructor anunciarà la seva participació a Barcelona.

Les Blancpain GT Series, més emocionants que mai
Pel que fa a les Blancpain GT Series, les dues curses Sprint celebrades a Nürburgring aquest cap de setmana han vist ressorgir a Lamborghini amb un doblet en la primera cursa i una tercera plaça en la segona. L’equip Orange FFF Racing Team torna a despenjar als Mercedes-AMG Black Falcon a 19,5 punts per darrere i a l’Akka ASP Team a 49 punts de diferència. La cursa d’Hungaroring, que es disputarà la setmana que ve, fixarà el guió de l’espectacle de Barcelona per al desenllaç final i la coronació dels nous campions de la GT World Challenge Europe i del campionat Blancpain GT Series, que continuen evolucionant a diferència de la modalitat Endurance Cup, ja fixada des d’Spa.

Blancpain GT Series a Nürburgring Sortida de les 24 Hores de Spa-Francorchamps

El MOD·A·S Car Show, gran concentració polifacètica de cotxes profundament modificats, arriba aquest any amb l’especial protagonisme de la marca espanyola més racing, els CUPRA de SEAT, una referència esportiva espanyola des de 1996. Nombrosos al nostre país, els CUPRA alhora cridaners i esportius tindran la seva pròpia categoria en aquesta edició del MOD·A·S, així com premis especials.

Sopar benèfic Legado María de Villota: Tu pots ser protagonista
Aquesta edició del Festival de la Velocidad de Barcelona serà molt especial. A part del programa imbatible de curses que es gaudirà durant els tres dies, Escudería Targa Iberia està treballant perquè, per primera vegada al nostre país, un esdeveniment de motorsport serveixi per a ajudar els que més ho necessiten.

De la mà de l’últim ambaixador del Legado María de Villota, Andy Soucek (pilot oficial Bentley en les Blancpain GT Series), i de la pròpia organització, es posaran en marxa una sèrie d’iniciatives dins del Festival perquè l’esdeveniment es converteixi en una plataforma d’ajuda als projectes que va iniciar María en vida. Un d’aquests actes més importants és el sopar benèfic “La Estrella del Festival”, que tindrà lloc el dijous dia 26 de setembre en plena recta del Circuit de Barcelona-Catalunya.

María de Villota i Andy Soucek, actual embaixador del Legado María de Villota

Els ingressos obtinguts amb el sopar aniran destinats al programa “Primera Estrella” que va crear María de Villota en favor dels nens amb malalties neuromusculars mitocondrials degeneratives, de la Fundación Ana Carolina Díez Mahou. El sopar estarà limitat a 150 persones i comptarà amb la presència d’Andy Soucek, Pedro de la Rosa, Antonio García, Stephane Rattel, Emilio de Villota i d’altres pilots pendents de confirmació.

Tots estaran disponibles perquè els assistents puguin conversar i compartir espai tranquil·lament amb ells. En aquests enllaços es poden veure més detalls del Festival de la Velocidad de Barcelona-Legado María de Villota i del sopar benèfic:

https://festivaldelavelocidad.com/cena-benefica-legado/
https://festivaldelavelocidad.com

Un cap de setmana de curses
El dels dies 27, 28 i 29 de setembre serà un intens cap de setmana de curses, amb accés al pàdoc, a les tribunes, al “pit walk” del dissabte a la tarda, a la signatura d’autògrafs dels pilots, a la formació de pre-graelles al pàdoc i, per descomptat, al Village i a la concentració MOD·A·S Car Show, tot inclòs en el preu de l’entrada que es pot adquirir al web https://festivaldelavelocidad.com/ amb la satisfacció afegida de poder col·laborar amb la labor solidària del Legado María de Villota, un motiu més per no perdre’s aquest incomparable cap de setmana racing.

Acreditació per a mitjans de comunicació
Tots els periodistes que hagin de cobrir el Festival de la Velocidad de Barcelona-Legado María de Villota (27, 28 i 29 de setembre) han de sol·licitar l’acreditació abans del 24 de setembre a les 19.00h a: media@targaiberia.com. Es donarà resposta personalitzada a totes les peticions. És imprescindible acreditar que es treballa per a un mitjà de comunicació reconegut com a tal i aportar carta del responsable d’aquest mitjà que l’avali. Les sol·licituds rebudes fora de termini no es tindran en compte.

#MotorSolidario
#FestivalVelocidadBcn

Fotos lliures de drets: Arxiu Escudería Targa Iberia
Edició: JAS Info Service

ENTRADAS

Explora los diferentes tipos de entrada en función de tu presupuesto. 
Los niños menores de 12 años (incluído), acompañados de un adulto, podrán acceder gratis al recinto, no necesitan entrada.
El acceso a los parkings exteriores del circuit es también gratuito.
Gastos de gestión: Web y Taquilla: Desde 2€ / Ticket.

Tipo de entrada Acceso a todas las zonas del espectáculo Visita Guiada al Circuit Grid Walk, Visita a la parrilla de salida Precio
Entrada general con acceso a Paddock 25€ / pers. Comprar entradas
Entrada con acceso a Paddock y visita guiada 40€ / pers. Comprar entradas
Entrada con acceso a Paddock y Parrilla de Salida 65€ / pers. Comprar entradas
Entrada con acceso a Paddock, visita guiada y parrilla de salida 80€ / pers. Comprar entradas