Automobilisme i solidaritat; curses i espectacle: Comença el Festival de la Velocidad-Legado María de Villota

Mantenlo todo bajo control y asegúrate de no perderte nada, aquí encontrarás todos los horarios de un fin de semana inolvidable.

  • Després dels primers entrenaments d’avui, aquest dissabte qualificacions i primeres curses
  • Tots els afeccionats poden col.laborar amb els objectius del Legado María de Villota  

Circuit de Barcelona-Catalunya, 27 de setembre de 2019.– Ha arribat el moment tan esperat, el Festival de la Velocidad de Barcelona-Legado María de Villota debuta avui per a oferir automobilisme durant tres dies, pura competició d’altíssim nivell i espectacle en el pàdoc  amb els propis GT i monoplaces en competició, però també amb el MOD·A·S Car Show, l’increïble univers de la modificació i la personalització de cotxes. Però no menys important és aquest any la gran il·lusió amb la qual es posa en marxa el Festival, amb el propòsit de convertir-se en la primera cita generosa i solidària del món de l’automobilisme.

El Festival de la Velocidad de Barcelona, que organitza Escudería Targa Iberia, és el primer esdeveniment del motor que se solidaritza amb els més necessitats gràcies a la figura de María de Villota. La gran família del motorsport, mobilitzada per Andy Soucek, ambaixador del Legado, i la generositat del públic que col·labora aportant a partir de 1€ en la compra de la seva entrada, fan possible donar suport als projectes en els quals María va invertir la seva energia i que continuen prosperant a través del Legado María de Villota, a favor de la Fundación Ana Carolina Díez Mahou i dels nens amb malalties neuromusculars mitocondrials degeneratives.

El programa esportiu del Festival anirà in crescendo durant els tres dies. Avui divendres la Porsche Carrera Cup France & Benelux se’n porta el protagonisme amb tres sessions en pista, dos entrenaments lliures i la primera qualificació a les 16h. Per les altres categories entrenaments lliures i privats i primer contacte amb la pista de Barcelona per als pilots AM de les Blancpain GT Series, el Bronze Test.

El dissabte debuten tots els pilots de les Blancpain GT Series obrint la veda de l’última cursa de la Endurance Cup, amb dos entrenaments lliures i unes pre-qualificacions a mitja tarda. Mentre, qualificacions per a la Fórmula Renault Eurocup i les Blancpain GT Sports Club. Les curses comencen a partir de les 13h15 (Fórmula Renault Eurocup) i segueixen a les 14h20 (Porsche Carrera Cup France & Benelux). El dia finalitza amb l’estrena dels GT3 que competeixen en la primera cursa de les Blancpain GT Sports Club, per a Gentlemen drivers, a les 17h05. Gran interès d’assistir a l’esperada entrada en escena dels GT2, limitats en aerodinàmica i potència enfrontats als ja tradicionals GT3.

El diumenge és el gran dia de la cursa de l’Endurance Cup, amb sessió de qualificació oficial a les 9h30 i sortida prevista de la cursa a les 15h. Per anar fent boca, la segona cursa de les Blancpain GT Sports Club (11h) i de la Porsche Carrera Cup France & Benelux (12h15) o bé una visita al MOD·A·S Car Show en el qual cada cotxe és un exemplar únic modificat en profunditat. Un respir per menjar entre les 12h45 i les 13h25 per donar temps al fet que arrenqui la segona cursa de Fórmula Renault Eurocup (13h25), que una vegada acabada donarà pas a la decisiva cursa de les Blancpain GT Series Endurance Cup, que començarà a les 15h en punt. Seran tres hores sense parar d’intensa batalla que revelarà, a partir de les 18h, els equips i pilots que seran campions 2019 de les Blancpain GT Series i de l’Endurance Cup.

A partir de 1€ es poden canviar moltes coses

El donatiu des d’1 € que afegeixin els espectadors en el moment de la compra de l’entrada va íntegrament destinat al programa “Primera Estrella”, que la mateixa María va posar en marxa i que es donarà a la Fundación Ana Carolina Díez Mahou. Amb aquest mateix objectiu solidari, tots els aliments que no s’hagin consumits en el sopar benèfic celebrat ahir dijous o en els servei d’àpats dels hospitalities durant el cap de setmana seran lliurats –perfectament preparats per al seu consum– a un menjador social de Granollers.

Andy Soucek (ambaixador Legado María de Villota), amb Jesús Pozo (CEO Escudería Targa Iberia) i el presentador de la gala, Josep Lluís Merlos Sopar benèfic Festival de la Velocidad de Barcelona-Legado María de Villota

#MotorSolidario
#FestivalVelocidadBcn

Fotos lliures de drets: Manu Lozano /Escudería Targa Iberia / SRO
Edició: JAS Info Service

ENTRADAS

Explora los diferentes tipos de entrada en función de tu presupuesto. 
Los niños menores de 12 años (incluído), acompañados de un adulto, podrán acceder gratis al recinto, no necesitan entrada.
El acceso a los parkings exteriores del circuit es también gratuito.
Gastos de gestión: Web y Taquilla: Desde 2€ / Ticket.

Tipo de entrada Acceso a todas las zonas del espectáculo Visita Guiada al Circuit Grid Walk, Visita a la parrilla de salida Precio
Entrada general con acceso a Paddock 25€ / pers. Comprar entradas
Entrada con acceso a Paddock y visita guiada 40€ / pers. Comprar entradas
Entrada con acceso a Paddock y Parrilla de Salida 65€ / pers. Comprar entradas
Entrada con acceso a Paddock, visita guiada y parrilla de salida 80€ / pers. Comprar entradas