Festival de la Velocidad-Legado María de Villota: El programa d’un cap de setmana intens

Mantenlo todo bajo control y asegúrate de no perderte nada, aquí encontrarás todos los horarios de un fin de semana inolvidable.

El Festival de la Velocidad de Barcelona-Legado María de Villota constarà de tres dies intensos d’automobilisme que debutaran a les nou del matí i acabaran cada dia a la sis de la tarda al Circuit de Barcelona-Catalunya. Del divendres 27 al diumenge 29 la tensió anirà pujant fins que a les tres de la tarda del diumenge es doni el tret de sortida a la gran prova de resistència, últim capítol de les Blancpain GT Series 2019.

Tot i que el dijous 26 ja tindran lloc diverses sessions d’entrenaments privats, no serà fins el divendres quan es disputaran els entrenaments lliures i oficials de l’esdeveniment, amb una única sessió qualificativa, la primera de la Porsche Carrera Cup France & Benelux (16h). La Blancpain GT Series Endurance Cup debuta a les cinc en punt amb una hora d’entrenaments lliures reservada a pilots de categoria Bronze (amateur), que tindran contacte amb el traçat sense la pressió dels més ràpids.
 
El dissabte 28, punt final a la relaxació amb els últims entrenaments i qualificacions des de les 9h i pre-qualificació de l’Endurance Cup a les 15.05h. Tres curses es disputaran aquest dia, que són per ordre: Fórmula Renault Eurocup (13.15h), Porsche Carrera Cup France & Benelux (14.20h) i Blancpain GT Sports Club (17.05h).
 
El diumenge 29 repeteixen les tres modalitats amb la seva segona cursa: Blancpain GT Sports Club (11h), Porsche Carrera Cup France & Benelux (12.15h) i Fórmula Renault Eurocup (13.25h). El gran colofó del Festival de la Velocidad de Barcelona-Legado María de Villota el posaran les Blancpain GT Series Endurance Cup, una competició de 3 hores –amb relleus de tres pilots– a partir de les 15h. Una cursa de resistència sense treva en la qual es decidirà el campionat.

 

Últimes places per al sopar benèfic d’aquest dijous 26
Aquest any el Festival adquireix una gran dimensió solidària sense precedents, en haver-se unit al Legado María de Villota i comprometre’s amb els més necessitats. El sopar benèfic, previst per a 150 comensals a celebrar aquest dijous 26 de setembre, serà el principal acte que organitzarà el Legado, un sopar que tindrà lloc en plena recta del circuit i al qual assistiran destacats esportistes del món del motor com Pol Espargaró, Alex Rins, Luis Moya, Dani Clos, Pedro de la Rosa, Antonio García, Marta García, Carlos Checa, Albert Arenas, Jaime Alguersuari, etc.
 
Evidentment en aquest sopar hi haurà els dos màxims responsables del Legado María de Villota: el seu actual ambaixador, Andy Soucek; i el pare de la que va ser la creadora del Legado, Emilio de Villota.
 
1€ que és molt més que 1 euro
El donatiu des d’1 € que afegeixin els espectadors en el moment de la compra de l’entrada anirà íntegrament destinat al programa “Primera Estrella”, que la mateixa María va posar en marxa i que es donarà a la Fundació Ana Carolina Díez Mahou. Amb aquest mateix objectiu solidari, tots els aliments no consumits en el sopar benèfic o en els càterings dels hospitality durant l’esdeveniment seran lliurats –perfectament preparats per al seu consum– a un menjador social de Granollers.
 
Acreditació per a mitjans de comunicació
Tots els periodistes que hagin de cobrir el Festival de la Velocidad de Barcelona-Legado María de Villota (27, 28 i 29 de setembre) tenen avui, 24 de setembre, l’última oportunitat per a sol·licitar l’acreditació, abans de les 19.00h, a: media@targaiberia.com. És imprescindible acreditar que es treballa per a un mitjà de comunicació reconegut com a tal i aportar carta del responsable d’aquest mitjà que l’avali. Les sol·licituds que es rebin fora de termini no es tindran en compte.

#MotorSolidario
#FestivalVelocidadBcn

Fotos lliures de drets: Arxiu: Archivo Escudería Targa Iberia
Edició: JAS Info Service

ENTRADAS

Explora los diferentes tipos de entrada en función de tu presupuesto. 
Los niños menores de 12 años (incluído), acompañados de un adulto, podrán acceder gratis al recinto, no necesitan entrada.
El acceso a los parkings exteriores del circuit es también gratuito.
Gastos de gestión: Web y Taquilla: Desde 2€ / Ticket.

Tipo de entrada Acceso a todas las zonas del espectáculo Visita Guiada al Circuit Grid Walk, Visita a la parrilla de salida Precio
Entrada general con acceso a Paddock 25€ / pers. Comprar entradas
Entrada con acceso a Paddock y visita guiada 40€ / pers. Comprar entradas
Entrada con acceso a Paddock y Parrilla de Salida 65€ / pers. Comprar entradas
Entrada con acceso a Paddock, visita guiada y parrilla de salida 80€ / pers. Comprar entradas